Brukt utstyr

Innbytte

Elektronisk utstyr

Nedenfor finner du skjema for innbytte av brukt elektronisk utstyr hos Foto.no. Sett deg inn i betingelsene, fyll ut, skriv ut skjema og signer skjema etter utfylling.

Betingelser

Foto.no tilbyr deg som kunde en rimelig innbyttepris for brukte produkter, som kan brukes som betaling/delbetaling ved kjøp av et nytt produkt i vår butikk eller nettbutikk. Innbytte mot kontanter er ikke mulig.

Ved innsending bekrefter du at du er rettmessig eier av produktet som gis som betaling, og at tredjeperson ikke har krav på eiendelen, samt at du har lest betingelsene.

Dersom innbytteproduktene Foto.no mottar, avviker fra produktene spesifisert i forespørselen om innbytte, har Foto.no rett til å belaste deg som kunde verdiforskjellen mellom de beskrevne og de mottatte innbytteproduktene, ev. beregne mellomlegget.

Dette gjelder også hvis det ved klargjøring av produkt for salg oppdages at produkt ikke fungerer eller har feil som gjør at verdiforskjellen forringes og produktet ikke kan videreselges. Produkt som ikke fungerer eller kan videreselges vil returneres kunden.

Du kan ta kontakt med oss vedrørende innbytte ved bruk av dette skjemaet for bruktutstyr. Du vil bli kontaktet vedrørende innbyttepris og om dette er produkte(er) vi anser som salgbar vare. Det er derfor viktig å være nøyaktig i beskrivelsen av hvilket utstyr du har.

Innbytteskjema