Innbytte

Har du kamerautstyr som er etterspurt i markedet, men ønsker å bytte de inn for å kjøpe helt nytt utstyr? Da kan Foto.no ta imot ditt gamle utstyr og gi deg et tilbud på en totalpakke.

Skjema innbytte

Betingelser

Foto.no tilbyr deg som kunde en rimelig innbyttepris for brukte produkter, som kan brukes som betaling/delbetaling ved kjøp av et nytt produkt i vår butikk eller nettbutikk. Innbytte mot kontanter er ikke mulig.

Ved innsending bekrefter du at du er rettmessig eier av produktet som gis som betaling, og at tredjeperson ikke har krav på eiendelen, samt at du har lest betingelsene.

Dersom innbytteproduktene Foto.no mottar, avviker fra produktene spesifisert i forespørselen om innbytte, har Foto.no rett til å belaste deg som kunde verdiforskjellen mellom de beskrevne og de mottatte innbytteproduktene, ev. beregne mellomlegget.

Dette gjelder også hvis det ved klargjøring av produkt for salg oppdages at produkt ikke fungerer eller har feil som gjør at verdiforskjellen forringes og produktet ikke kan videreselges. Produkt som ikke fungerer eller kan videreselges vil returneres kunden.

Du må også avklare med Foto.no før du sender inn varene. Påfør skjemaet din kontaktperson hos Foto.no før innsending til oss.

  Ved å trykke ja her, aksepterer du betingelsene ovenfor og får tilgang til dokument for nedlasting.
  Ja, jeg har lest og godtar betingelsene ovenfor. - Jeg ønsker å fylle ut skjema på nett.Ja, jeg har lest og godtar betingelsene ovenfor. - Jeg ønsker å laste ned dokumentet.
  [group skjema]

  Trykk på linken, eller høyreklikk på linken for å laste ned skjema under:

  Last ned skjema for innbytte av elektronisk utstyr.

  PS! Det er også fint om du kan ta bilder av produktene og sende de sammen med skjemaet til service@foto.no, hvis du bruker egen epost. Husk også å skrive ut skjemaet og legge dette ved pakken når du sender den inn.

  [/group]
  [group dokument-innbytte]
  Felt merket med (*-stjerne) er påkrevd.  Jeg ønsker å bytte INN følgende produkter:  -------------------------------------  Ønsker å bytte TIL følgende produkter  -------------------------------------  Ønsker å betale evt. mellom legg med følgende betalingsmiddel:
  VISA
  MASTERCARD
  AMEX
  VIPPS
  DELBETALING
  FAKTURA

  Last opp bilder av dinne innbytteprodukter her. Gyldige filformater er .png, .jpg, .jpeg og maks filstørrelse er maks 3MB.

  [/group]