Som medlem av NPS får du tilgang til omfattende service og eksklusive tjenester tilpasset til yrkesfotografenes krav. Som medlem i NPS kan du føle deg sikker på alltid å ha tilgang til profesjonelt utstyr tilpasset oppdragene dine.

Medlemskap i NPS er tilgjengelig for alle profesjonelle fotografer som bruker Nikons profesjonelle kameraer, objektiver og annet utstyr i sin yrkesvirksomhet.

  • Hvilke fordeler får jeg som medlem i NPS?
  • Hvem kan bli medlem i NPS?
  • Hvordan blir jeg medlem i NPS?
  • Hvor lenge er medlemskapet mitt i NPS gyldig?

Få svar på alle dine spørsmål her…

Alle Nikon-interesserte teller nå ned til 23. august når Nikon lanserer sitt nye speilløse system. Nikon vil være til stede hos oss denne dagen fra 13:00 – 16:00 for å vise frem nyheten. Du er hjertelig velkommen til Dronning Eufemias Gate 12 i Oslo denne dagen.

Hvis du fyller ut dette skjemaet blir du blant de første som får informasjon og mulighet til å bestille de nye produktene som lanseres.

Nikon prioriterer NPS-medlemmer, så hvis du har mulighet, anbefaler vi at du blir NPS-medlem før lansering.

Dette er ikke en bestilling, men en godkjenning for at vi kontakter deg med informasjon og tilbud om å bestille når vi vet hva som lanseres. Dataene vil ikke bli brukt til annet enn dette og slettet kort tid etter vi kontakter deg.

In The Same BoatFor hvert kjøp bidrar du til et renere hav ved at vi gir 250,- til organisasjonen In The Same Boat. I tillegg vil alle som registrerer seg være med i trekningen av en ekspedisjonstur på 4 dager med organisasjonen In The Same Boat.

    Ja, jeg vil være først ute med å skaffe meg Nikon Mirrorless

    Kontakt meg på: MobilE-post
    *påkrevd